Stockholmsjenna

Lanseringsmingel

IMG_1919

I torsdags var jag iväg på lanseringsmingel som Loppi bjöd in mig på. Så härligt att komma iväg och vara barnfri en kväll. Det behövde jag verkligen. Jag tog med mig min granne Sanna och det blev en riktigt trevlig kväll.

Det var lansering av ett armband som Gabriella Joss designat i samarbete med Syster P. Armbandet är verkligen så fint. Det är med två sammanlänkade kedjor och två hjärtan där det lilla hjärtat är i det stora. Budskapet är: ”ditt hjärta slår precis under mitt hjärta”. Så himla fint budskap att jag till och med blev tårögd när dom pratade om det under kvällen. Blev riktigt sugen på ett armband själv, men tyvärr kan jag inte riktigt än använda smycken då William drar i allt. Men jag planerar helt klart att köpa ett snart i framtiden.

 

IMG_1921

Hjärtan har för mig blivit en symbol för både Sebastian och William. För mig symboliserar det både kärlek, deras hjärtsjukdomar, styrka och nytt liv. Efter att ha varit med om när sin älskade sambos hjärta slutat slå så minns jag starkt lättnaden när jag fick höra Williams hjärta slå vid varje BVC-besök. Och lite ”klyschigt” så minns jag specifikt ett tillfälle för några år sedan när Sebastian och jag precis träffades, vi låg i sängen och bara myste när jag sa ”va högt ditt hjärta slår” och han drar till med ”ja, det slår för dig”.

Så ja, ni förstår nog varför jag är riktigt sugen på det där armbandet och speciellt när det är ett så fint budskap.

 

77B32397-67E5-4647-8F1E-ADB63A59D22F

 

Kvällen blev jättetrevlig och det var kul att mingla lite med andra mammor och mammor to be. Det bjöds på lite champagne och goda sötsaker medan vi minglade runt och kollade på andra smycken och accessoarer som Syster P designat. När vi sedan gick hem fick man en fin goodiebag.

 

7E3D5B22-C454-440E-93B7-D162E6E1FC36 72578D6C-9254-4201-BC01-9A2C126325A9 IMG_1922

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats