Stockholmsjenna

Kickande i luften

Idag var jag först på Lyckås Ridsport och köpte mig två par ridhandskar.  Egentligen skulle jag bara köpa ett par nya vita då mina andra har försvunnit.  Men hittade ett par sjukt snygga vit/rosa som jag bara måste ha! Så dem kom jag hem med.

Åkte direkt från Lyckås till stallet och gick upp till ridbanan och byggde upp lite hinder som jag hoppade. Hindrena låg på 80 cm, vilket är nivån jag ska tävla i på lördag.  Hoppade några skutt och han kändes jättebra.

Dock så höll jag på att skratta på mig. Först när jag red mot ett hinder så började han skita och tappade då fokus. Så han slog i benen i bommen och efter det vart han mycket upprörd! Så när jag hoppade hindrena efter det så i själva språnget mitt över hindret så typ kickade han rakt ut för att inte nudda bommen. SÖÖÖÖTE!!
Känslan var ju helt sjuk också, som om man typ stannade till i luften, flög en meter över hindret och sen en liten kick.
Jag kunde dock inte sluta skratta och han fick en massa beröm som ändå tänkte själv på att inte nudda bommen och riva.

Hoppade några gånger i båda varven och både snett igenom samt på långsidor. När han kändes som bäst så kände jag mig nöjd så han inte tröttnade. Skrittade sedan av på travbanan.

Nu får man hoppas att han hoppar bra på lördag, och gärna att han inte nuddar bommarna. Men han kan skippa kickarna för det måste sett roligt ut 😛

10
bild från bland de första gångerna jag hoppade med Hero

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. fridan

    åh lycka till på lördag 😀 haha måste sett kul ut med kickarna 😛 min kalle blir ju jättesur om han slår i eller river så han brukar sparka bakut efteråt då :Psv: mjo jag har med tänkt på det, att jag är rädd att de inte skulle funka. men isf hade jag ju haft EN fodring per dag (typ lunch, om ingen kan fodra då) och enbart EN grind som öppnas så alla kommer till samma. så på så vis får antingen alla eller ingen, om det skulle strula 🙂 men som du säger är de ju bäst att anställa nån 🙂

stats