Stockholmsjenna

Kaos

Idag blev det en sväng på stan för mig och William. Mitt mission var att köpa klart all julpynt så jag nästa helg kan klä granen och julpynta hemma. Tänkte att det inte skulle va så farligt mycket folk på stan då dom flesta säkert handlar sina ”Black Friday”-fynd (som blev typ Black Week och Black Weekend) via nätet. Men ack så fel jag hade. Det var totalkaos i stan! Värre än mellandagsrea. Jag som jobbat som säljare i butik i 6 år vet hur mellandagsrean brukar va och kan garantera att det här var värre. Vissa butiker kom man inte ens in i för det var så mycket folk. Så jag valde helt klart fel dag att strosa runt i stan på…

 

Men det blev i alla fall ett besök till Åhlens för att köpa klart julpynt. Vissa saker jag hade planerat att köpa var slutsålda, så jag får leta efter dom någon annanstans. Men det mesta blev i alla fall klart.

Efter kaoset på Åhlens gick vi förbi mitt jobb och hälsade på kollegorna. I somras när jag var där med William så sov han och då tyckte dom att jag skulle komma förbi en dag då han var vaken. Så vi hälsade snabbt på innan vi kilade ner till bussen. Får besöka dom en annan dag när det inte är Black Friday för kollegorna hade det fullt upp dom med.

 

29D99960-3AD5-4705-B87F-7C32458DD7D0

 

Väl hemma blev det fullrulle. Kokade potatis till W, lekte, myste och fixade.

När W äntligen hade somnat för kvällen så plockade jag undan saker som låg på golvet och borden, diskade, torkade upp gröt som låg på golvet efter att W kastat ner skeden vid kvällsgröten, satte igång en tvättmaskin, vek tvätt som torkat klart, hackade grönsaker och när jag äntligen satt mig ner i soffan för att njuta av middagen så upptäckte jag att jag hade bebisspya i håret. Ljuva liv som ensamförälder… 😉

Efter en snabbdusch kände jag mig så värd ett glas vin. Ny dag och nya tag imorgon! Hoppas det blir en bra natt och att W sover bra då grannen ovanför har en hejdundran födelsedagsfest.

 

IMG_1985

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats