Stockholmsjenna

Jobbar på globen horse show imorgon

Jag kom på en sak nyss. Jag missar IDOL imorgon. För första gången under heeela det här året. Jag måste kolla upp med alla mina vänner om vem som ska kolla så den kan skicka sms till mig medans jag är och jobbar.  Fast egentligen, varför klagar jag när jag kommer stå på en hästfest och träffa en massa underbara hästmänniskor?!

Imorgon har jag en låååång dag framför mig. Jag börjar klockan 10.00 och slutar så sent som 22.30. Och längre blir det på lördag.  Så jag är väldigt osäker på uppdateringen, men jag ska försöka mobilblogga under dagarna så ni kan följa mig ändå. 

Nu ska jag strax ta och plocka undan lite i mitt rum och fixa iordning kläder och sådan till imorgon så jag bara kan fixa mig snabbt. Det betyder att jag kommer kunna sova längre imorgon då.
Och jag ska försöka hinna blogga innan jag åker på morgonen. Får ta och lägga mig tidigt då så att jag verkligen hinner.

Men nu säger jag God Natt.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. josefine

    Missar globen i år, flyger till jamaica i morgon. Ska såklart bli härligt men typiskt att jag åker PRECIS så att jag missar globen :(Hoppas du får kul!

stats