Stockholmsjenna

Ingen dressyrtävling men istället hoppkurs

Jag tänkte, tänkte och tänkte. Men tog sedan beslutet till att inte anmäla mig till dressyrtävlingen. Ansåg att det inte kändes rätt eftersom jag inte ridit ordentligt på en vecka, och jag vill inte gå in på en bana då och försöka få Hero att prestera hans bästa. Kändes inte rätt. Och om jag ändå skulle göra det ”halvdant” bara för att se vart man ligger just nu, så kan jag likaväl vänta tills Februari när vi har en programridning.

Men istället är jag anmäld och ska vara med på en hoppkurs nästa helg istället. Så nu har jag något att se framemot. Hoppningen har vi varit igång med som mest och vi tränade och utvecklades otroligt mycket hos J&J när jag jobbade där i ett halvår.
Så en hoppkurs känns helt rätt, och då avslutar vi terminen med kursen och sedan går vi in i en vintervila från hoppningen fram tills början på Januari.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats