Stockholmsjenna

God Morgon. Ser ni hur död jag är

 

Kolla varifrån!

God Morgon. Ser ni hur död jag är på bilden? Är Påväg till globen nu igen inför en intensiv jobbdag. Idag lär det vara mer folk än igår och tänk att det gick åt mycket grejer iår. Flera prylar vart helt slutsålda! Jag har skit ont i fötterna från igår. Då hade jag gympaskor på mig. Idag körde jag på mina svarta uggs så det blir lite skönare för fötterna. Lite mjukare helt enkelt. Idag jobbar jag 12 timmar som igår. Från kl. 10 till 22. Och imorgon ska jag upp och shoppa själv tidigt. Fast jag har iof plockat på mig en påse med grejer från börjes redan. Man får ju passa på när man ser att sakerna töms från hyllorna.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats