Stockholmsjenna

Globen snart igen!

Shit vad mina fötter värker! Men jag fick bra rabatter på saker jag köpte från Börjes igår innan jag åkte därifrån. Dels bra lön över (betalade grejerna med lite utav lönen).  Idag är jag ledig. Men jag ska åka in till Globen om en timme. Hahha, och där ska jag stanna tills det stänger.   Jag ska shoppa lite från de andra affärerna än Börjes och sedan ska jag gå på kvällsshowen!

Det var en rolig helg iallafall och man träffade många nya trevliga människor, och även en del utav mina läsare vilket var superkul!

Nej nu ska jag ta och duscha och fixa mig innan jag åker!

Vi hörs imorgon igen då jag lägger upp alla grejer jag shoppade!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. M L I

    Jag hälsade på dig igår :p är inte riktigt hundra på om du såg/hörde det. Det var verkligen proppfullt inne på börjes haha och världens kö in :oVar det inte stressigt att jobba där?

stats