Stockholmsjenna

Flyttdags

Nu är det inte många dagar kvar till flytt. Endast 5 dagar… Idag sålde jag både mitt matbord, stolar, barnmatstolen och lite babyleksaker. Så nu är det lite mindre saker kvar i lägenheten med.

 

Det jobbiga med denna flytt är att det både är in- & utflyttning samma dag. Dvs. att jag ska lämna in mina nycklar innan kl. 12.00 och hämta mina nya nycklar efter kl. 12.00.

 

Vi har löst det så att en del flyttkartonger mm. redan är flyttade till en annan plats. Planen är att jag ska packa ner resten innan måndag, för då ska vi börja flyttstäda. Min mamma är snäll och hjälper till med det och min pappa är med William så länge. Då får vi flyttstäda ett rum åt gången och samtidigt flytta lite på de större möblerna.

 

På flyttdagen kommer flyttbil plus flytthjälp. Och när de lastat in möblerna så dammsuger man & torkar golvet en sisa gång där möblerna stod. Resten ska vara flyttstädat & klart innan dess.

 

Det kommer vara några intensiva dagar med både flyttpackning, flyttstädning, jobb, vara hemma med William samtidigt och så nyår såklart. Får se hur mycket uppdaterat det blir den kommande veckan ?

Har du några bra tips att ge när både inflyttning & utflyttning är samma dag? Eller andra bra tips vid flytt? ❤️

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. stockholmsjenna

   För att jag kände för en livsförändring, tröttnade på stan och ville ge mitt barn en annan miljö att växa upp i ? Sen fick jag ett förstahandskontrakt så då kunde jag inte tacka nej.

 1. Alida

  Anlita städfirma! Så gjorde vi och de flyttstädade 125 kvm på 2 timmar. Så skönt! Annars verkar du ju ha en bra plan för hur det ska gå till, det fixar ni!?

 2. Anonym

  Jag brukar göra som du, packa i tid de man inte behöver. Grovstädat de som går innan. Så man bara kan torka av de lite lätt sen. Tomma skåp torkas ur och stängs så behöver man inte bry sig om de vid utflyttningen Sen se till att man får plats med allt i samma lass när man lämnar lägenheten. Så är de bara att lämna och hämta nycklar, äta något och sen åka till nya och packa upp ? så har man ork när man kommer fram och ska packa upp.

 3. Cecilia

  Varför flyttar ni? Har känts som ni trivts bra där ni bor ?. Tyvärr inga bra tips att ge men hippas det går smidigt och att ni känner er hemma snabbt.
  Kram
  Cecilia

stats