Stockholmsjenna

Dagsutlykt till Utö och Ålö

I mitten av Juli åkte vi på en dagsutflykt till Utö. Det var jag, William, min syster, vår kompis Ronja och hunden Peppy som tog båten ut en tidig och varm morgon. Väl framme på Utö hyrde vi cyklar och cyklade 1 mil till Ålö. Och det, det kan jag inte rekommendera någon att göra i 30 graders värme med packning och ett 20kg barn bak i en cykelkärra. Haha, jag trodde på riktigt att jag skulle tuppa av på vägen dit.

 

 

 

Men… Det var helt klart värt den jobbiga cykelturen när man kom fram till stranden och kunde njuta av en härlig dag och bad i havet. William & hunden Peppy badade mest hela tiden och jagade vågorna som var medan vi vuxna passade på att sola och vila upp oss efter cykelturen.

 

 

När vi sedan skulle hem från Ålö var det dom tur var inte en lika lång cykeltur, även om den var på några kilometer. Vi cyklade då till en annan del av ön där vi stannade till på en restaurang innan vi tog båten över till Nynäshamn för att därifrån ta oss hemåt igen.

 

Det blev med andra ord en heldag med mycket motion. Just där och då var man kanske inte så nöjd över valet att cykla över 1 mil med packning i 30 graders värme. Men såhär på hösten när man blickar tillbaka så var det ett fint minne och härlig dagsutflykt 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats