Stockholmsjenna

Årsresumé 2018

Imorgon är det ett nytt år. År 2018 var ett bättre år än 2017, även fast detta år fortfarande innehöll många tårar och sorg/saknad. År 2018 har bjudit mig på en hel del utmaningar, kärlek, lärdomar, vänskap och härliga minnen.

Jag har haft ett helt fantastiskt år med min kära son, Har fått se honom lära sig sitta, krypa, få sin första tand, säga sina första ord, fixat 1års kalas, se honom lära sig gå, varit på hans första solsemester, haft hans första inskolning, se honom utvecklas till den lilla grabb han är idag. Varje dag med min son är jag så tacksam för ❤️

 

Men självklart har det varit tuffa dagar med. Besök hos hjärtläkare, sjukdomar, dygnets få timmar som ensamstående, få timmar sömn per natt mm.

Men det väger upp med alla fina minnen tillsammans med William, familjen och vännerna. Jag har lärt känna nytt folk, dejtat lite och upptäckt fler sidor hos mig själv och mina värderingar. Jag har även börjat jobba igen efter föräldraledigheten, kommit upp på hästryggen igen och startat flera roliga projekt.

 

Men nu tackar jag 2018 för ett bra år efter det hemska år som 2017 bjöd på, och så hoppas jag att 2019 blir ett väldigt bra år!

 

Avslutar denna text med att bjuda på lite bilder från året som gått. Enjoy!

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats