Stockholmsjenna

En lyxig dag med privatchaufför

 

Yaay, jag vann en lyxig ekodag i en BMW i3 med OTTOs vd som privatchaufför och i veckan var det äntligen dags! William dricker ju Ottos färska välling och det kändes så kul att få vinna en dag tillsammans med ett företag man själv gillar!

Det var helt fantastiskt lyxigt att åka i en fräsch elbil och ha en trevlig privatchaufför. Jag menar, som ensamstående utan körkort eller bil var ju det här rena drömmen! Vi delade upp dagen på två halvdagar och det passade så himla bra.

 

 

Ottos vd Mats var en perfekt chaufför som hittade överallt och dessutom är han himla trevlig att prata med. Vi började med att han körde mig till Gamla stan där jag skulle fixa mina fransar. När fransarna var nya och fräscha så rullade bilen vidare till Mall of Scandinavia för lite shopping. Vilken lyx det var att bilen stod redo när man var klar!

 

 

Strosade runt i Mall of scandinavia i några timmar och hittade en del shopping. Egentligen var jag ute efter kläder till mig, men det går ju inte att motstå när man hittar fina bebiskläder till William 😉

När jag hade shoppat färdigt stod den fina bilen redo och väntade på mig och sedan åkte vi hemåt igen.

 

 

Dag två var det Williams tur att åka med i bilen. Nu var det dags att åka till Skansen. Vi blev upphämtade hemma, packade in NXT60 i bilen och sedan rullade vi mot Skansen. William var ganska trött när vi åkte hemifrån men jag var lite tveksam över om han skulle somna i bilen eftersom det är en elbil och därmed låter den inget. Vanliga bilar bullrar och brummar ju en del och det är ju vanligt att bebisar ofta somnar till ljudet när man åker med en bil. Men William somnade sött ändå i den tysta elbilen medan Ottos vd och jag pratade barnmat, matlagning och annat trevligt. Måste varit underbart för William att sova i en tyst bil istället för en bil som brummar en massa.

 

 

Vanligtvis brukar William även vakna så fort man stannar bilen, men icke denna gång. Han sov sött vidare i bilen och sedan i vagnen när vi kom fram till Skansen.

Efter en härlig dag på Skansen, glada men trötta så var det guldvärt med en privatchaufför hem igen istället för att behöva åka buss och promenera en bit.

 

Måste säga att man kände sig smått bortskämd som bara kunde säga att ”nu är vi klara och vill bli upphämtade” och bilen var där snabbare än det hade tagit att beställa en taxi. Hur ska vi klara oss nu när dagen med OTTO och deras fina BMW I3 är över? Vi får drömma oss tillbaka när vi åker i en högljud och brummande buss 😉

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats