Stockholmsjenna

Tisdag

Vilket underbart väder Stockholm har bjudit på idag. Tror det är tack vare vädret som jag haft bra med energi hela dagen 😀

Idag tog vi lite sovmorgon och sedan var det lite pyssel hemma. Vi har äntligen kommit till en punkt i vardagen då jag faktiskt i lugn och ro kan fixa frukost till både William och mig, duka fram osv. och då han är nöjd med att bara vara och leka själv. Idag fixade jag lite äggröra & extra stark kaffe till mig och William fick sin frukost yoghurt. Sedan satt båda i lugn och ro för att äta. När vi båda var klara lekte William lite med sina plingande leksaker och jag diskade undan.

 

När jag sen snabbt skulle sätta igång tvättmaskinen (hade redan lagt i kläderna så det jag behövde göra var att lägga i tvättmedel och sätta igång maskinen) och när jag gick tillbaka till vardagsrummet så var William helt borta. Fick lite småpanik och undrade var han var tills jag hörde honom stånka i sitt rum. Han hade tagit sig dit själv och lekte glatt i sitt babygym. Lite läskigt är det allt när han är överallt och ingenstans, men samtidigt skönt att han själv kan ta sig runt och välja vad han vill leka med.

 

IMG_5279

IMG_5276

 

Efter lunch gjorde vi oss i ordning och gick ut på årets första barnvagnspromenad. Idag var vi 7st som promenerade i en timme runt Norra Djurgården. William sov hela rundan men vaknade precis när vi kom tillbaka till vår ”mötesplats”. Perfekt timing!

Skönt att komma igång igen med promenaderna med. Känns som att vardagen börjar bli sig lik igen efter julledigheten.

 

Eftermiddagen gick fort och jag hann även laga middag idag som jag åt samtidigt som William fick sin gröt. Slängde ihop lite chilikyckling, fullkornsris och sallad. Jag är sån som gärna äter sallad och grönsaker som den är. Men då det blev en del kyckling & grönsaker över så tänkte jag imorgon köra en wok med resterna från idag 🙂

 

IMG_5314

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats