Stockholmsjenna

Mycket har hänt sen sist

Mycket som hänt sen sist igen. Senaste veckan har gått fort och fokus har varit på studier (fick högsta betyg på min inlämning! yaay!) och fixa i lägenheten. Vi hann även med att vara barnvakt under förra helgen. Det har varit en riktigt mysig och härlig vecka. Det är nog den största anledningen till att jag inte hunnit blogga något.

 

Igår var jag även hos min nya barnmorska här i Linköping. Efter att ha pratat i telefon med några bittra barnmorskor som inte alls velat hjälpa till så såg jag inte alls framemot gårdagens besök. Men så fel jag hade. Barnmorskan som jag fått var alldeles underbar och jättegullig. Fick precis samma känsla som jag hade med min barnmorska i Stockholm. Och dessutom ville hon mer än gärna hjälpa till och var inte alls lika bitter som dom andra. Så det här blir nog bra 🙂

 

Eftersom jag fick skriva in mig på nytt så gick vi igenom min journalkopia som jag fick ta med mig och sedan tog vi om alla prover och kollade mina värden. Mina järnvärden var fortfarande låga. Men jag skulle fortsätta ta Blutsaft och så får vi se vid nästa besök om det blivit bättre eller om vi får hitta en annan lösning. Alla andra prover såg bra ut. Vi mätte även mitt SF-mått som gått från 23 till 26. Så magen har växt en del.  Men det är ju bara bra att det händer något 🙂 Vi avslutade besöket med att lyssna lite på lillens hjärta. Han var väldigt aktiv i magen och tyckte det passade bra att sparka på dopplern när vi skulle lyssna. Men hjärtat slog på fint med 150 slag/minuten.

 

Skärmavbild 2017-03-26 kl. 11.47.36

 

Kocken lagade mat, barnen lekte restaurang och den gravida dukade bordet. 

1

Jag och katten (som också är dräktig) passade på att vila tillsammans 🙂

2

Magen växer på…

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Erika

    Skönt att besöket blev bättre.
    Klart dom inte ska vara bittra och tråkiga dom har en viktig uppgift att hålla föräldrarna lugna och få dom trygga i detta med o skaffa barn, vara gravid osv.

stats