Stockholmsjenna

Hoppning igår

Förlåt för dålig uppdatering igår. Jag fick ju urinvägsinfektion igår, inte kul! Men efter hööks när vi hade handlat så åkte vi hem. Jag och Jennie glodde på tv, och umgicks lite, käkade mat och sedan åkte vi till stallet. Segade ett tag, sedan började vi fixa allting, segade lite till, lyfte ett badkar till Hero och Exet’s hage, eller inte ETT badkar, utan TVÅ! Den första som vi hade lyft dit var sönder. Sedan gick vi + lotta och hennes kompisar upp till ridbanan och glodde lite på en dressyrlektion. Sedan byggde vi fram 2 hoppövningar i ridhuset.

Hero gick helt okej, lite seg först, och sedan gick det alldeles för snabbt. Det var så jäkla dammigt i ridhuset så han fick en hemsk hosta, Blir nog inte att rida där mer, om det inte regnar och man måste.
Hoppade inte så mycket pga. hostan och gick sedan ut på ridbanan och avslutade där med lite dressyr i endast travarbete. Lite pigg och hetsig i början, sedan gick han super bra! Och ingen hosta alls där ute.

Sedan fodrade vi och stängde ner stallet innan vi åkte hem. När jag kom hem var jag så trött så jag somnade redan vid 22.00.

Oj, jag kanske glömde tillägga att eftersom jag hade urinvägsinfektion så kissade jag typ sjuhundratusenmiljarder gånger. Men de är lite onödigt att veta.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linda

    Haha eller hur? Sick värre. Tänk om den är trasig liksom och aldrig börjar spela musik? Jisses! Då skulle jag bli väldans besviken! ;PAwww sån plutt du ser ut att vara ju! Och schnygga skydd!

stats