Stockholmsjenna

5 timmars promenad!

Idag har det varit GO- i mig. Jag vaknade kl. 07.45, upp och hoppa och kolla bussen. Bytte sedan om och gick ut med hunden i tid. Sedan lämnade jag aldrig hem honom igen. Nej nej, jag hoppade på bussen med honom. Och där började vi vår resa. Så buss, sedan pendeltåg, promenerade lite med honom så han fick göra sina behov i Västerhaninge, och sedan hoppade jag på bussen som går förbi mitt stall. Hoppade av vid Näringsberg och började gå de 2-3 km till stallet. Hunden sprang och busade hela vägen, kul att se honom så lycklig! När vi kom fram till stallet så gick vi in för att hälsa på Hero (hästen). Scooby (hunden) sprang in i boxen och var glad, och jag stod helt chockad! Min hund som alltid varit livrädd för min häst! Äntligen börjar det hända något.

Gav Hero en hink morötter och när han hade ätit klart så tog jag ut honom i stallgången och började borsta och fixa. Roffe, hovslagaren, kom sedan och skodde Hero. Och medryttaren Nike var också där. Det var hennes dag att rida Hero, det var just därför jag tog med hunden också.

När Hero hade skött sig fint och var nyskodd så fick jag och hunden skjus utav Roffe till Västerhaninge, tack för den skjusen! Så då var det bara att sätta sig på pendeln och sedan bussen hem.

Nyss har jag och hunden käkat Kebab med Pommes. Muums va gott det var!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mulle och Matte

    "håller helt med! eller mer att de e en egna val. Men är man dum i huvudet så är man!"lär dig svenska ditt jävla offer

stats