Stockholmsjenna

Söta häst!!!

Nu kom jag nyss hem och ska alldeles strax ta ett bad och börja planera in nya artiklar till ridtravare.ifokus.  Många verkar ju vilja ha övningar, så tänke slänga in några dressyr/hopp/skogridnings övningar med jämna mellanrum, och samtidigt börja på min nästa artikel utav serien: att bli en bättre ryttare.

Stallet idag då, Hero var sååå duktig! Traven var så underbart fin att jag bara satt och log! I galoppen så ville han springa mycket, men det fick han inte. Sen skulle jag öva på förvänd galopp, men söta hero har ju lärt sig att man inte får galoppera i vänster galopp i höger varv. Man märkte verkligen hur konstigt han tyckte det verkade, och verkligen ville fatta rätt galopp. Söt häst! När jag skaffade honom så var han så bekväm med att jämnt ha fel galopp, så det gick knappt att fatta rätt på honom. Men det är ju positivt att han lärt sig!

Självklart töntade vi oss framför kameran när vi hade skrittpaus.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emily

    sv: nehe, jag förstår, att sköta en häst kostar ju en del det med! hästen kan man ju vara med varje dag medan man bara reser någon månad per år! ;P

stats