Stockholmsjenna

underbar dag i stallet!

Gud vilken härlig dag det vart i stallet idag! När jag kom fram så började jag med att gå ner och hälsa på min smutsiga häst nere i hagen. Jag tog med min borsten, men det hjälpte visst inte. När jag lutade mig mot hans underbart sköna mage så kände jag hur skitig jag var på kinden. Kollade mig själv i spegeln och var helt svart! Tack Hero, du färgar visst av dig.
Hästarna hade druckit upp all vatten så jag fyllde på hela tunnan, och gud så glada dem såg ut att bli. Medans jag fyllde på vattentunnan så kom Nina (medryttaren) ner till hagen. Där satt vi och babblade medans vattnet fyllde tunnan. Sedan började vi fixa iordning Hero’s grejer tillsammans.

Nina red Hero i ridhuset, och Hero var väldigt pigg eftersom han stått sen i måndags. Han var också väldigt trippig. Så jag hoppade upp ,(dumt, jag vet) utan hjälm och i gympa skor och red lite grann i traven för att försöka få honom att länga på steget istället för att trippa. Och vi lyckades lite. Sedan hoppade Nina upp igen och då gick det mycket bättre. Hero var jätte duktig och jätte svettig efteråt!

Jag avslutade stalldagen med eftermiddagsfodring. Fick hjälp utav Nina att ta in alla hästar, och sedan gav jag kraft och betfor. Hero var grisigast som vanligt.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats