Stockholmsjenna

Äntligen!

Idag gick dagen fort. Fick först lite sovmorgon av William till klockan 08.30. Därefter gick vi över gatan till vår nya lägenhet och öppnade upp dörren till fastighetsskötaren som skulle fixa lite saker. Gick hem igen för lek & bus, lagade lunch och nästan direkt efter att William hade ätit sin lunch kom städfirman så vi gick över igen och öppnade dörren till dom.

 

 

Kändes rätt skönt att det inte bara var en själv som var missnöjd med städningen. Städfirman kunde konstatera att det inte var städat alls. 3h och 45 minuter senare var de klara med städningen, och vilken skillnad! Nu kan man börja flytta in sakerna. Ugnen såg till och med helt ny ut efter att de hade städat ?

 

Hem igen och fixade middag till W. Strax innan middagen blev klar så började W gråta från ingenstans och bara skrek & grät utan att något kunde få honom att sluta. Kände mig så hjälplös och undrade vad det var. Han ville helst bara att jag skulle bära honom mot bröstet och att jag skulle stå upp, sjunga och vagga fram. Började sedan fundera över om det kunde va något med magen, då han en gång betett sig så när han hade väldigt ont i magen.

Han lugnade ner sig tillslut och blev glada William igen. Fick i sig bra med middag, drack vatten och lekte precis som vanligt tills läggdags.

 

Nu hoppas jag att natten går bra och att han mår bra imorgon. Hoppas även på bra väder imorgon så vi kan gå ut och leka ?

 

Imorgon tänkte jag även att vi ska hinna med att ställa möblerna på rätt ställe i nya lägenheten, samt börja bära över kartonger från mina föräldrar till nya lägenheten. Just nu vet jag knappt var mina kläder finns ?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats